marime text:

Student mort, dupa ce soferul masinii in care se afla nu a dat prioritate unei cisterne

O clipa de neatentie a facut prapad luni seara, pe o sosea din Timis. Un sofer de 19 ani nu a acordat prioritate unei cisterne, care i-a spulberat autoturismul. Zeci de minute s-au chinuit pompierii de la descarcerare sa-l scoata pe tanarul sofer din masina facuta praf si l-au dus la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru pasagerul de pe locul din dreapta, un student de 22 de ani la Politehnica din Timisoara, nu s-a mai putut face insa nimic.

Accidentul s-a petrecut in apropierea orasului Deta. Soferul autoturismului a iesit de pe un drum lateral fara sa se asigure si a aparut brusc in fata cisternei. Impactul a fost atat de puternic, incat autotrenul s-a rasturnat pe camp, iar autoturismul a ajuns un morman de fiare.

Mai bine de o jumatate de ora s-au chinuit pompierii sa-l scoata pe soferul autoturismului. Atat el, cat si conducatorul cisternei au suferit mai multe leziuni si au fost dusi imediat la spital.

Politistii si-au dat seama imediat cum s-a produs accidentul. Cel mai probabil, tanarul de 19 ani va fi cercetat pentru ucidere din culpa. 

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat mai bine de dou ore. Pompierii au asigurat zona si au spalat soseaua, pe care se varsase o parte din continutul cisternei incarcate cu adezivi pentru lemn.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu