marime text:

Erou abandonat - a murit intr-un sant dupa ce sarise sa-si apere prietenul!

Viata unui tinar de 22 de ani din Bistrita, student la doua facultati, s-a sfarsit dramatic dupa o dovada de curaj si generozitate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A incercat sa-si apere un prieten, amenintat de un individ. Furios, acesta din urma l-a lovit fara mila si l-a abandonat intr-un sant. Nici macar nu a sunat la o ambulanta. Citeva ore mai tirziu, baiatul s-a stins in bratele medicilor. Politistii au reusit sa obtina mandat de arestare pentru cel banuit de crima, dar timpul nu mai poate fi dat inapoi

Plin de sange si de lovituri, tanarul de 22 de ani a reusit sa ajunga singur la spital. Medicii si-au dat seama imediat ca starea lui este foarte grava si l-au dus direct in sala de operatie. A mai apucat sa le spuna doar ca a fost batut intr-un club si abandonat intr-un sant.

Dupa operatie, Paul a mai rezistat doar o ora. Medicii au chemat imediat politistii iar ancheta i-a dus la un tanar de 29 de ani. Acesta este banuit ca l-ar fi batut pe Paul, ca sa-i dea o lectie, pentru ca tinarul ii luase apararea unui prieten.

De doi ani de zile, Paul locuia singur. Parintii si sora lui erau plecati la munca in Spania. In mod ciudat, inainte sa iasa din locuinta ultima data, baiatul postase pe un site de socializare melodia "Am plecat".

Individul de 29 de ani, cel care fara mila l-a batut pe tanar, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile, dupa ce a fost dus in fata magistratilor Tribunalului Bistrita Nasaud.

Politistii cauta acum martori ai conflictului, produs in fata unui club din Bistrita. Anchetatorii verifica daca localul avea autorizatie de functionare. Nu au gasit, din pacate, camere de supraveghere, care sa fi inregistrat agresiunea. Vor sta de vorba si cu prietenul pe care tinarul de 22 de ani a incercat sa-l salveze si a platit cu viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu