marime text:

Stewardesa amenintata cu un cutit intr-un zbor Paris - Roma!

Un kazah a incercat duminica seara sa imobilizeze o insotitoare de bord intr-un avion al companiei Alitalia, declarand ca intentioneaza sa deturneze aparatul catre Tripoli, insa a fost neutralizat de personalul de bord si de pasageri, relateaza AFP.
Stewardesa amenintata cu un cutit intr-un zbor Paris - Roma!
Valeri Tolmacev, aflat intr-o stare de agitatie pronuntata si inarmat cu un cutit, s-a apropiat de una dintre insotitoarele de zbor aflate la bordul cursei AZ329, care zbura pe ruta Paris - Roma.
 
Barbatul a incercat sa o imobilizeze pe insotitoarea de bord, declarand ca vrea sa deturneze catre Tripoli avionul cu 131 de pasageri la bord.
 
Tolmacev, in varsta de 48 de ani, a fost neutralizat rapid de personalul avionului si de pasageri, care au profitat de un moment de neatentie pentru a-l tranti la podea si a-l transporta la locul sau, unde i-a fost administrat un sedativ.
 
Agresorul este consilier al delegatiei Kazahstanului la sediul UNESCO de la Paris si nu avea rezervare la nici un hotel din Roma, nici o destinatie clara in capitala Italiei.
 
Avionul a aterizat fara incidente pe aeroportul international Fiumicino in jurul orei locale 22.05 (23.05, ora Romaniei).
Barbatul, care nu are antecedente judiciare si nici legaturi cu terorismul international, a fost retinut de politia de frontiera italiana.
 
Insotitoarea de bord a suferit rani usoare in urma incidentului, insa Alitalia a precizat ca starea sa de sanatate nu este ingrijoratoare.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu