marime text:

Spargere in casa unui celebru arhitect din Capitala: hotii au furat bijuterii de 30.000 de euro!

Bijuterii de 30.000 de euro au disparut fara urma din casa cunoscutilor arhitecti Anda si Dorin Stefan. Pe lista sint coliere, cercei, dar si o brosa cu diamante. Hotii ar putea fi si din cercul de apropiati, se gandesc politistii, pentru ca baiatul celor doi ar fi organizat recent o petrecere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ora 12.00. Pe strada Sfantul Stefan din Capitala, o echipa de criminalisti intra in resedinta celebrului arhitect Dorin Stefan. Au fost chemati de proprietari pentru ca din locuinta au disparut bijuterii din aur cu pietre pretioase, ale sotiei sale, Anda Stefan. Cerceteaza casa, in special o incapere de la etajul 1, acolo unde erau podoabele. Nu sunt urme ca s-ar fi intrat prin efractie.

Casa arhitectilor Stefan se afla intr-o zona foarte bine securizata. In apropiere este resedinta economica a Azerbaidjanului, care este pazita zilnic de cel putin sase jandarmi.

Fiul celor doi arhitecti iese de cateva ori pe poarta, dar se fereste sa ofere detalii despre incident.

Dorin Stefan este unul dintre cei mai apreciati arhitecti din Romania, recunoscut pentru stilul avangardist. A castigat proiectul de 4 milioane de euro pentru Turnul din Taiwan - o cladire de peste 300 de metri. Constructia va incepe in 2012.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu