marime text:

Spargatori opriti cu focuri de arma! Au fost retinuti dupa o urmarire ca-n filme

S-au auzit focuri de arma joi, la pranz, in zona Pasajului Lujerului. Au fost trase de politisti sub acoperire, care se aflau in urmarirea unei bande de spargatori de locuinte. Dupa o urmarire ca-n filme in trafic, politistii s-au vazut nevoiti sa traga in aer focuri de avertisment, pentru ca altfel i-ar fi scapat din mana pe cei trei spargatori - doi barbati si o femeie.
Spargatori opriti cu focuri de arma! Au fost retinuti dupa o urmarire ca-n filme
Cei trei indivizi au incercat chiar joi sa sparga o locuinta din cartierul Militari, iar dupa tentativa nereusita urma le-a fost luata de politisti. Au incercat sa scape si au fugit cu o masina.
 
In zona Pasajului Lujerului, suspectii au abandonat masina si au incercat sa dispara in multime. Au fost somati, dar pentru ca nu au luat in seama avertismentul, politistii au tras in aer doua focuri de avertisment.
 
Impuscaturile au provocat stupoare in multimea care se afla in zona la ora respectiva. Cei care aveau pistoalele in maini erau aparent oameni obisnuiti imbracati in blugi, tricouri, incaltari sport. Ulterior si-au dat seama ca in realitate sunt politisti sub acoperire.
 
Barbatii si femeia erau urmariti pentru o spargere data in Timisoara si sunt suspecti in mai multe cazuri de spargeri inregistrate in judete limitrofe Capitalei. Dupa ce au fost retinuti, cei trei au fost dusi la sectie pentru cercetari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu