marime text:

Focuri de arma si o strada blocata cu un tractor, pentru prinderea unor hoti!

Focuri de arma, o urmarire tensionata si un drum blocat in cele din urma cu un tractor. Toate au facut parte, miercuri dimineata, din scenariul prinderii unor indivizi suspectati de furt. Au spart o masina in Gaesti, de unde au furat o borseta cu 10.000 de lei, iar politistii care ii filau i-au urmarit apoi pana in Stefanesti, judetul Arges, unde au reusit sa-i prinda.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Abia dupa o urmarire ca in filme si dupa mai multe focuri trase in aer, politistii s-au putut apropia de cei trei indivizi, care goneau cu masina. In cele din urma, le-au blocat drumul cu un tractor al unui localnic. Cand masina indivizilor s-a lovit de utilaj, niciunul nu a patit nimic si la scurt timp, politistii i-au incatusat.

Spargerea de la Gaesti nu este singura lovitura a celor trei. Asa ca sunt sanse mari ca ei si liderul gruparii, care a gandit intraga operatiune, sa stea multi ani dupa gratii.

Gruparea, formata din patru indivizi, avea un mod inedit de operare. Urmarea clientii bancilor, in special pe cei care retrageau bani, iar cand oamenii se intorceau la masiniler lor, le intepau cauciucurile. Cat soferul era ocupat sa vada ce s-a intamplat, indivizii ii furau banii.

Politistii din Capitala erau de ceva vreme pe urmele lor si chiar ii filau cand au dat ultima lovitura. Dupa ce au pus mana pe ei in  Stefanesti, i-au dus la Bucuresti. Cu probe de netagaduit, deoarece au filmat intreaga scena, politistii i-au dus pe cei trei, dar si pe liderul lor - un barbat invalid, la audieri. Cel mai probabil, vor ajunge in arest preventiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu