marime text:

Spargator de locuinte, in turneu pe Valea Prahovei! Fura, manca si dormea in casele de vacanta!

In loc sa se relaxeze, asa cum ar face un turist pasnic pe Valea Prahovei, un barbat din Medias a preferat sa traiasca periculos si a facut din sejur, turneu de spargator!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A furat plasme, bauturi si parfumuri din cateva case de vacanta din Sinaia si Busteni, ba chiar a avut tupeul sa innopteze in ele. Ca sa nu-i scape nimic, la plecare, dadea iama si prin frigidere.

Cand politistii i-au pus capat ispravilor, barbatul de 33 de ani era de doua zile in Sinaia. Deja furase zece televizoare, bauturi alcoolice, parfumuri si alte bunuri de valoare, asa cum planuise cand a plecat din Medias. Deloc mofturos la mancare, suspectul se ospata cu ce gasea la fata locului.

In palmares, barbatul are bifate si doua vile din Busteni, de unde a luat pana si sculele aflate in anexele gospodaresti.

Obiectele recuperate de anchetatori au fost inapoiate pagubitilor, chiar de fata cu hotul. Individul a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia de furt calificat si distrugere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu