marime text:

Spargator de locuinte care si-a facut de cap si in tara, si in Austria, arestat dupa 6 ani de cautari!

Unul dintre cei mai cautati spargatori de locuinte, care si-a facut de cap atat in Romania, cat si in Austria, a fost prins miercuri dimineata, la Timisoara. Autoritatile din Austria au emis pe numele lui un mandat european de arestare inca de acum 6 ani, insa politistii romani l-au prins de-abia acum, in urma unei actiuni in forta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul in varsta de 50 de ani are cazierul plin cu infractiuni de furt si distrugere, comise pe banda rulanta in Austria, in anul 2005. Acolo se refugiase dupa ce, vreme de ani buni, inca din 1989, a devalizat alte sapte locuinte din Romania.

De altfel, pentru aceste fapte el a si fost condamnat la 25 de ani de inchisoare. A beneficiat insa de fiecare data de reducerea pedepsei, pentru ca era un detinut model. Cum iesea insa afara devenea hotul model.

Intr-unul dintre momentele lui de libertate a fugit in Austria, unde s-a apucat sa faca ce stia mai bine - sa fure. Prejudiciul creat de el se ridica la cateva zeci de mii de euro.  In zilele urmatoare, el va fi preluat de autoritatile austriece, care il vor duce in tara sub escorta si urmeaza sa fie judecat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu