marime text:

Cu coca si ina la bagaje - spaniol prins cu droguri pe Aeroportul Otopeni!

Un cetatean spaniol a fost retinut, marti, de procurorii DIICOT Pitesti, pentru trafic international de droguri de risc si mare risc si detinere de droguri in vederea consumului propriu, dupa ce a fost prins pe Aeroportul "Henri Coanda" din Capitala avand stupefiante ascunse in bagaje.
Cu coca si ina la bagaje - spaniol prins cu droguri pe Aeroportul Otopeni!
Potrivit reprezentantilor DIICOT Pitesti, barbatul si prietena sa, care este romanca, au sosit cu un avion din Spania la Bucuresti, iar la o verificare a bagajelor anchetatorii au descoperit droguri de risc si mare risc.
 
Conform unor surse judiciare, in bagajele acestora au fost gasite 15 grame de cocaina si 15 grame de hasis, iar in cursul zilei de marti barbatul, pe numele caruia a fost emisa o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, va fi prezentat magistratilor Tribunalului Arges cu propunerea de arestare preventiva pentru trafic international de droguri de risc si mare risc si detinere de droguri in vederea consumului propriu.
 
Din primele cercetari ale oamenilor legii reiese ca cei doi au venit din Spania pentru a petrece vacanta la Mioveni, localitatea de resedinta a femeii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu