marime text:

Spaima comunei. Dupa ce a violat un batran, a incercat acelasi lucru cu o femeie de 86 de ani!

Un individ periculos, care a reusit sa bage spaima intr-o comuna intreaga din Dambovita, este cautat peste tot de politisti. A incercat sa violeze o batrana de 86 de ani, pe care a batut-o crut si probabil ar fi omorat-o, daca n-ar fi sarit vecinii sa o apere. Si asta nu e tot. Un batran din sat a marturisit ca individul l-a violat si pe el, in trecut.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Pana acum nu s-a stiut nimic despre cealalta fapta a suspectului. Apasat de rusinea pe care a trebuit sa o indure, barbatul violat in urma cu un an si-a retras plangerea facuta, initial, la politie.

Pe numele barbatului s-a deschis deja un dosar penal pentru tentativa de viol. Daca va fi gasit vinovat, risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 10 ani. 

Femeia de 86 de ani peste care a navalit in casa si-a revenit cu greu din soc. Probabil indivdul stia ca e singura si neajutorata si tocmai de aceea a intrat peste ea. Noroc ca tipetele ei i-au alertat pe vecini.

batrana a ramas internata la spitalul din Gaesti. Medicii spun ca va avea nevoie mai mult de consiliere psihologica.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu