marime text:

Sot si sotie, la puscarie! Cautau clienti pentru doua prostituate minore, de 14 si 15 ani!

Un adevarat bordel au dezvoltat in propria lor casa, doi soti din Constanta, care sunt acuzati acum de proxenetism. Au fost prinsi in flagrant chiar in timp ce incercau sa plaseze doua fete minore unor turisti de pe litoral. Clienti erau racolati prin intermediul unor anunturi din ziare sau de pe internet, dar un politist sub acoperire a descoperit toata afacerea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi soti, in varsta de 20 si 27 de ani, erau urmariti de mult timp de politisti. Anchetatorii aveau informatii ca cei doi racolau clienti pentru doua prostituate minore, in varsta de 14 si 15 ani. Pentru fiecare client, cereau 800 de lei si isi si puneau si locuintele la dispozitie. Cei doi soti detin un apartament in Constanta, dar si unul in Capitala.

In urma descinderilor facute de politisti, in casa celor doi au fost descoperite si documentele de identitate ale minorelor.

Anchetatorii sustin ca tinerele au fost cumparate de la alti proxeneti din Neamt, care sunt si ei cercetati in acest caz.

Cei doi soti au fost retinuti deocamdata si urmeaza ca procurorii sa decida daca le vor solicita magistratilor si mandate de arestare pentru ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu