marime text:

Somesul a scos la iveala cadavrul unui tanar de nici 20 de ani!

Un caz cu multe necunoscute le da batai de cap politistilor din Satu Mare. Pompierii au scos ieri din apele Somesului cadavrul unui tanar, fara nici un act asupra lui. Statuse mai multe zile in apa si, pana cand nu se vor pronunta medicii legisti, nu se poate spune daca a fost ucis sau si-a pus capat zilelor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cadavrul a fost zarit ieri dupa-masa  intre crengile din apa, aproape de mal, de un barbat care trecea prin zona. Speriat acesta a fugit imediat sa caute pe cineva cu un telefon mobil, si a chemat ajutoare.

Imediat la fata locului au ajuns echipajele de pompieri si politisti care au adus trupul neinsufletit la mal. Parea sa fi stat mai multe zile in apa iar varsta lui nu ar depasi 20 de ani, cred autoritatile.

Oamenii legii asteapta rezultatul autopsiei pentru a afla cum a murit barbatul si in urma cu cat timp. Politistii vor verifica si listele cu persoanele disparute recent din zona Maramuresului, si i-au rugat si pe colegii din judetele vecine sa faca acelasi lucru.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu