marime text:

Soferul de la RATB este de vina pentru producerea accidentului in care au fost raniti sapte oameni!

Soferul autobuzului mergea cu viteza prea mare pentru acel drum ingust. Asa suna parerea directorului RATB, care crede ca angajatul lui este responsabil pentru accidentul cu sapte raniti, de joi, din Bucuresti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imaginile surprinse de camerele montate pe autobuz ii dau dreptate: cu cateva secunde inainte de impact, conducatorul gonea.

Pe camerele montate in exteriorul autobuzului se observa cum, imediat ce vechiculul intra pe strada Toporasi, din Capitala, prinde viteza. O camera din interior surprinde cum un pasager nu se mai poate tine bine pe picioare din aceasta cauza.

Masina trece prin dreptul unei biserici, unii dintre calatori se inchina, iar cateva secunde mai tarziu urmeaza impactul. In mod curios, camerele nu au mai inregistrat nimic.

Autobuzul a lovit o duba parcata pe marginea drumului, soferul s-a speriat, a pierdut directia si a ajuns pe contrasens de unde venea un taxi cu trei pasageri la bord. Dupa lovitura, autobuzul si taximetrul au ajuns in gardul unei case.

Trei persoane din autobuz si patru din taxi au ajuns la spital cu rani grave.

Mijlocul de transport in comun rula cu 47 de kilometri la ora, o viteza periculoasa pentru un drum ingust si in curba.

Soferul este cercetat pentru vatamarea corporala grava.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu