marime text:

SOCANT! Un barbat sustine ca doi indivizi i-au injectat cu forta in brat o substanta chimica

Un barbat de 51 de ani din Botosani i-a pus pe jar pe oamenii legii, dupa ce le-a povestit ca a fost victima unui atac halucinant. Ajuns la spital in stare grava, cu un brat aproape cangrenat, el a sustinut ca doi tineri l-au imobilizat in fata blocului si i-au injectat in mana o substanta necunoscuta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa primele cercetari, politistii inclina insa sa creada ca au de a face mai degraba cu o tentativa de sinucidere.

Barbatul a afirmat ca in seara anterioara doi tineri necunoscuti l-au acostat in scara blocului si i-au injectat in brat o substanta necunoscuta. Cercetarile la locuinta acestuia au condus la identificarea unui recipient ce continea o substanta chimica, precum si a unei seringi folosite, ce prezenta un miros intepator.

Barbatul de 51 de ani din Dorohoi este operat pentru a doua oara. Medicii spun ca va fi nevoie si de alte interventii pentru a-i salva bratul infectat puternic din umar pana la palma.

Specialistii cred ca daca omul mai intarzia doua ore la spital, ar fi trebuit sa ii amputeze manaa ca sa-i salveze viata. Barbatul a fost gasit in casa, aproape inconstient, de fiul sau, care l-a dus la Urgente. Desi sunt aproape convinsi ca pacientul a vrut sa se sinucida, politistii continua cercetarile si pe pista agresiunii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu