marime text:

Si santajat, si arestat! Medicul care a fost filmat facand sex cu pacienta minora a ajuns dupa gratii

Medicul de familie din Dej, acuzat ca ar fi intretinut raporturi intime cu doua paciente minore, a fost arestat pentru 29 de zile.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii au strans suficiente probe impotriva lui cat sa-i convinga pe judecatori ca barbatul in varsta de 61 de ani trebuie sa stea dupa gratii pe durata anchetei. Medicul este acuzat de perversiuni si intretinere de raporturi intime cu minori.

Cele doua fete, de nici 16 ani, sustin ca barbatul la care mergeau pentru consultatii si scutiri medicale, le-a fortat de nenumarate ori sa aiba relatii necuvenite. Una dintre ele chiar l-a filmat cu telefonul mobil in timpul unei scene de amor cu prietena ei, desfasurata chiar in cabinetul medical.

Se pare ca povestea a inceput inca de cand fetele aveau 10 ani. Chiar medicul a povestit totul la politie acum, dupa ce adolescentele ar fi incercat sa-l santajeze pe baza filmuletului facut in cabinet.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu