marime text:

Si-a sarbatorit nunta de argint si apoi parca a inghitit-o pamantul!

Gandul ca si-a pierdut definitiv sotia se contureaza tot mai puternic in mintea unui barbat din Satu Mare. Femeia in varsta de 46 de ani a disparut fara urma de 2 luni, la putin timp dupa ce isi sarbatorise nunta de argint. Acum ar putea fi moarta, se tem rudele ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia a fost 23 de ani contabila la REMAT, apoi insa, cind postul ei s-a desfiintat, parca nu si-a mai gasit locul pe lume. Nu banii erau o problema, pentru ca toti ceilalti membri ai familiei aveau serviciu, iar unul dintre baietii ei munceste in Portugalia, dar femeia incepuse sa se simta inutila.

In plus, probabil ca a marcat-o si seria de decese petrecute in ultima perioada in familia ei: o ruda i s-a sinucis, iar alte 2 si-au pierdut viata in conditii misterioase. Apropiatii spun ca, desi nu le-a vorbit explicit despre apasarile sale, o vedeau suparata, iar acum, dupa ce a trecut atit de mult timp de la disparitia ei, se tem ca nu o vor mai gasi in viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu