marime text:

Si-a omorat fratele cu o secure, iar apoi a baut incontinuu, pana l-au arestat politistii!

Lupta pentru o bucata de pamant a dus la moarte de om in judetul Bacau, unde un barbat de 49 de ani a sfarsit lovit cu o secure.
Si-a omorat fratele cu o secure, iar apoi a baut incontinuu, pana l-au arestat politistii!

Cel suspectat ca i-a luata viata este tocmai fratele sau, dar anchetatorii n-au reusit inca sa afle prea multe de la el, pentru ca din seara crimei si pana cand a fost retinut, omul si-a baut mintile.

Cea care l-a descoperit fara viata pe barbat a fost chiar o sora de-a lui. Femeia a trecut joi pe la fratele ei, tocmai pentru ca avusese un vis ciudat si s-a gandit ca i s-ar fi putut intampla ceva rau. Ajunsa in casa parinteasca, a vazut cu groaza ca omul zacea fara suflu in pat, cu o rana adanca la cap.

Medicii de pe Ambulanta n-au putut decat sa constate decesul. Politistii au ajuns la suspect dupa ce vecinii au povestit ca el muncise toata ziua in gospodaria fratelui sau, tocmai pe bucata de teren pe care si-o disputau.

Desi agresorul n-a dat inca declaratii coerente, anchetatorii l-au retinut, dupa ce au gasit hainele lui pline de sange, chiar in magazia fratelui sau mort.

Daca va fi gasit vinovat, suspectul risca 25 de ani de puscarie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu