marime text:

Si-a omorat cei doi copii, dupa ce a adormit la volan si a intrat cu masina sub o cisterna!

Sarbatori inecate in lacrimi, pentru o familie din Satu-Mare. O femeie de 41 de ani si cei doi copii ai sai au pierit pe o sosea din judetul Salaj. Masina lor a intrat pe contrasens si s-a izbit cu putere de o cisterna incarcata cu combustil. In accident a fost implicat si un al treilea autoturism, care a ajuns in sant, cu rotile in sus.
Si-a omorat cei doi copii, dupa ce a adormit la volan si a intrat cu masina sub o cisterna!

De o priveliste desprinse parca dintr-un film de groaza au avut parte politistii si pompierii sositi la locul accidentului. Intr-o dubita strivita zaceau fara suflare doua persoane, iar trupul unui copil fusese aruncat in sant. De cealalta parte a soselei, o cisterna plina cu combustibil era rasturnata aproape de un parau. A treia masina se rasturnase la marginea drumului.

Politistii cred ca femeia care conducea dubita a adormit la volan. Si asta pentru ca nu exista nicio urma de franare pe carosabil.

Patru tineri, aflati in vehiculul din spatele dubitei, au vazut moartea cu ochii. Masina lor a ajuns in sant, cu rotile in sus, dar ei au scapat doar cu sperietura.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu