marime text:

Si-a invenetit singura ochii si a inscenat un jaf, ca sa-si plateasca datoriile. O paste puscaria

Un jaf planuit ca la carte de o tanara din Timisoara urma sa-i aduca 4.000 de lei chiar din gestiunea magazinui la care lucra. Fata a recalamat sambata ca a fost batuta si legata de un individ care ar fi fugit cu banii, dar miercuri a marturisit ca ea a inscenat totul.
Si-a invenetit singura ochii si a inscenat un jaf, ca sa-si plateasca datoriile. O paste puscaria

Un client al magazinului care o cunostea pe fata le-a marturisit politistilor ca, inainte de jaf, tanara i-a cerut o importanta suma de bani, aproximativ 1.000 de euro. Cum era plecat din localitate, el i-a spus ca nu are posibilitatea sa o imprumute. A aflat despre jaf de la stirile PRO TV si atunci a facut legatura.

In scurt timp, politistii au scos la iveala faptul ca tanara avea nevoie disperata de bani. Avea datorii de cateva mii de lei la patronul ei si la o banca. Seful tinerei spune ca din cele 2.500 de lei pe care i le datora ii achitase o parte din bani, iar restul i-a platit chiar in ziua cand si-a inscenat jaful.

Miercuri, tanara a fost retinuta si la audieri a marturisit totul. Le-a povestit politistilor ca singura si-a tras cativa pumni in fata, iar mai apoi s-a legat cu mainile si picioarele de un scaun pentru ca totul sa para real.

Ea ar putea fi cercetata acum pentru delapidare si gestiune frauduloasa si daca va fi gasita vinovata risca ani grei de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu