marime text:

Si-a injunghiat sotia pentru ca i-a spus ca vrea sa divorteze! Fiicele au fost martore la scena de groaza

Gelozia furibunda a unui barbat a distrus o familie din judetul Bistrita Nasaud: omul, in varsta de 63 de ani, a vrut sa-si ucida sotia mult mai tanara decat el, cand femeia a indraznit sa rosteasca in fata lui cuvantul "divort". Desi ea nu voia decat sa aiba parte de o viata linistita la cei 36 de ani ai sai, fara batai si scandaluri, omul a era convins ca il paraseste pentru altul. A injunghiat-o de trei ori cu un cutit si putin a lipsit sa nu ii atinga inima.
Si-a injunghiat sotia pentru ca i-a spus ca vrea sa divorteze! Fiicele au fost martore la scena de groaza

Femeia este la a doua casatorie. N-a avut noroc cu primul ei sot si iata ca nici al doilea nu a reusit sa-i aduca linistea si echilibrul in viata. Ba chiar, era cat pe ce sa o omoare.

Cand a vazut-o plina de sange, i s-a facut insa mila si a dus-o chiar el la spital. In primul rand, politistii vor trebui sa-l gaseasca, pentru ca dupa ce si-a lasat sotia in mainile medicilor, si-a abandonat masina in curtea unei surori si s-a facut nevazut. Cand vor da de el, oamenii legii il vor cerceta pentru tentativa de omor, iar asta ii poate aduce ani grei de inchisoare.

Cat despre biata femeie, ranita de atatea ori de viata, ea se zbate sa supravietuiasca. Dupa internare, starea ei s-a gravat si medicii au decis sa o transfere la clinica de cardiologie din Targu Mures.

Melania si Costica s-au casatorit in urma cu 11 ani, dar nu toti au fost cu lapte si miere. In ultima perioada, barbatul a inceput sa bea tot mai mult si sa fie obsedat de gandul ca tanara lui nevasta vrea sa-l lase pentru altul. Dimineata, s-au certat, iar fiicele femeii din prima casatorie au asistat la o scena de groaza, in care si-au vazut mama foarte aproape de moarte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu