marime text:

Si-a facut cainele complice la contrabanda cu tigari!

Un barbat din judetul Salaj a crezut ca poate face contrabanda cu ajutorul cainelui sau! El a bagat animalul in portbagaj si a ascuns sub el aproape 200 de cartuse de tigari contrafacute. A sperat ca vamesilor le va fi teama de animal si vor renunta la control, dar s-a inselat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a asezat-o pe Betty, o catelusa din rasa malamut, in portbagaj si a decupat un spatiu ca sa ajunga aerul si la ea. Cainele, foarte ascultator, nu s-a miscat de pe pachetele de tigari, iar omul a sperat ca nici politistii nu o sa-l deranjeze.

Tocmai faptul ca un caine de talie atit de mare statea in portbagaj le-a atras atentia oamenilor legii, care au verificat cu atentie peste tot. Asa au descoperit ca autoturismul era burdusit cu tigari de contrabanda,  aduse din Ucraina.  Valoarea lor pe piata neagra ajunge la 18.000 de lei, dar acum au fost confiscate si vor fi distruse. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu