marime text:

Si-a calcat doi prieteni cu masina pentru cel mai stupid motiv posibil!

O razbunare nebuneasca a pus la cale un tanar din judetul Neamt. Era negru de furie ca doi consateni l-au injurat, dupa ce le-a lovit motoscuterul cu masina si a intrat in plin si in ei, ca sa ii invete o lectie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Secerate ca niste popice, victimele au ajuns la spital, una chiar in stare grava. Soferul a incercat sa fuga, dar a ajuns in final in arest.

Localnicii si familiile celor trei tineri implicati in scandal sunt uluiti de cele intamplate, cu atat mai mult cu cat baietii erau prieteni pana la dramaticul eveniment.

Acum insa, dupa ce a iesit dintr-un bar, soferul s-a luat la cearta cu baietii de pe scuter, de 17, respectiv 19 ani. Dupa ce si-au schimbat cuvinte grele, cel din masina s-a repezit spre ei cu viteza. Martorii la intamplare cred ca baiatul de 19 ani ar fi fost mort acum, daca amicul sau mai mic nu l-ar fi impins din fata bolidului. Chiar si asa, amandoi au ajuns la spital, iar unul dintre ei are picioarele zdrobite.

Mama tinarului de 17 ii multumeste lui Dumnezeu ca baiatul sau mai e inca in viata. Prietenul pe care el l-a salvat, impingandu-l din calea masinii, se chinuie insa in spital.

Dupa ce s-a ascuns cateva ore de politisti, suspectul a fost prins. Era baut si in plus nici nu avea voie sa-si conduca masina inmatriculata in Anglia pe drumurile din Romania.

In timp ce victimele se refac, pe suspect il asteapta puscaria, unde probabil va invata sa se tempereze.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu