marime text:

Si-a baut si mintile! Un barbat si-a omorat prietenul pentru ca il banuia ca are o aventura cu sotia lui

Alcoolul si onoarea - motive de crima intr-un sat din Prahova. Un tanar de 32 de ani si-a injunghiat prietenul, pe care il banuia ca are o legatura amoroasa cu nevasta lui.  
Si-a baut si mintile! Un barbat si-a omorat prietenul pentru ca il banuia ca are o aventura cu sotia lui

Lucrurile puteau fi lamurite civilizat, daca barbatul ar fi fost treaz. Dar, cu mintea invaluita in alcool, a scos cutitul si l-a injunghiat pe rivalul imaginar. Pana sa vina salvarea, barbatul a murit.

Dupa cateva pahare de bautura, Constantin a vazut in amicul de pahar cel mai mare dusman. A inceput sa-l acuze ca este amantul sotiei sale. Spiritele s-au incins, dar au fost stinse repede cu alte pahare de alcool. Intr-un final, cei doi au plecat spre casele lor - prieteni. Dar, ajuns acasa, Constantin si-a luat nevasta la bataie iar femeia, disperata, a cerut sa vina presupusul amant.

Sotul l-a injunghiat de mai multe ori cu cutitul.

Localnicii sunt de-a dreptul socati. Ei spun ca tanarul de 27 de ani era un baiat linistit si muncitor. Nici vorba sa fi avut vreo treaba cu sotia prietenului sau.

Dupa ce si-a injunghiat amicul, agresorul a disparut de acasa. A fost gasit a doua zi de politisti, dormind intr-o capita de fan.

Gelozia si bautura il vor trimite dupa gratii de agresor, daca va fi gasit vinovat. Risca sa-si petreaca in inchisoare urmatorii 20 de ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu