marime text:

Si-a baut si mintile! A bagat cutitul in fratele lui, dupa ce a taiat porcul

La primul paharel pe care l-au ciocnit langa porcul pe care-l taiasera impreuna, un bacauan i-a urat fratelui sau "Sanatate". La urmatorul "Numai bine!" si tot asa pana la "Viata lunga, bani si noroc".
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iar norocul pesemne ca l-a auzit si-a fost acolo, cand dupa cateva ore de baut cot la cot, barbatul si-a iesit din minti si a pus mana pe cutit.
 
Fratii erau afumati serios cand au terminat de transat porcul si au plecat spre casa. Au mai baut ceva si pe drum, iar cand au ajuns au luat-o de la capat.
 
Din vorba in vorba au inceput sa se contrazica si unul dintre ei, de 48 de ani, l-a injunghiat pe celalalt, de 51. Cu o rana in omoplat si una in abdomen, ranitul a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean din Bacau, unde, cu noroc, a ajuns in viata.
 
Medicii s-au ocupat imediat de el si acum starea lui este stabila. Pe fratele cutitar politistii il vor audia cand se va trezi din betie si ii vor face dosar penal pentru tentativa de omor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu