marime text:

Si-a aruncat bebelusul de trei luni la gunoi, iar acum il vrea inapoi!

O tanara in varsta de 24 de ani, din municipiul Radauti, este cercetata, fiind internata in sectia de psihiatrie a spitalului din Radauti dupa ce si-a abandonat fetita in varsta de trei luni intr-o geanta, intr-o ghena din oras.
Si-a aruncat bebelusul de trei luni la gunoi, iar acum il vrea inapoi!

Potrivit Politiei Judetene Suceava, Politia municipiului Radauti, a fost sesizata, sambata, de un barbat ca intr-una din ghenele de gunoi, aflate intre blocurile de pe strada Mihai Viteazu din oras, a gasit intr-o sacosa un copil in varsta de circa doua-trei luni, abandonat.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca intr-o geanta de voiaj se afla o fetita in varsta de aproximativ trei luni, imbracata, pe care au dus-o la Spitalul municipal Radauti, unde medicii din sectia de Pediatrie au stabilit ca aceasta este clinic sanatoasa si nu are leziuni, ramanand insa sub observatie medicala.

In urma cercetarilor, politistii au gasit-o pe mama copilului, o tanara de 24 de ani, care a recunoscut ca si-a abandonat fetita.

Ea a spus ca a avut o cadere psihica, dar ca si-a revenit si vrea sa recupereze copilul care provine dintr-o relatie neoficializata si a fost nascut in Londra.

Mama a fost audiata si internata in sectia de psihiatrie a Spitalului Municipal din Radauti, urmand sa fie cercetata pentru abandon de familie.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava a fost informata de acest caz, iar specialistii institutiei vor evalua atat copilul cat si mama.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu