marime text:

Sfarsit tragic pentru un brailean! Si-a pus streangul la gat de dorul fiului sau

Dorul de fiul sau l-a facut pe un barbat sa nu-si mai doreasa sa traiasca nici o clipa si s-a spanzurat inr-un parc din Braila. Baiatul, care are 15 ani, a fost luat in Spania de mama lui in urma cu mai bine de un an. Cei doi soti s-au despartit. Barbatul a suportat despartirea de sotie, insa nu a rezistat fara fiul pe care-l iubea enorm.
Sfarsit tragic pentru un brailean! Si-a pus streangul la gat de dorul fiului sau

Apropiatii familiei spun ca in ultima vreme fiului nu i se mai permitea sa comunice nici la telefon cu tatal si asta l-a daramat  pur si simplu pe acesta. Din acest motiv, barbatul a avut o tentativa de suicid si anul trecut. 

Trupul barbatului de 41 de ani a fost gasit marti dimineata de un tanar care trecea prin parc. Omul a sunat imediat la politie. Cadavrul a fost identificat imediat pentru ca in haina celui spanzurat au fost gasite actele de identitate, dar si mai multe bilete de adio.

In bilete a scris ca n-a mai putut face fata necazurilor care s-au adunat unul dupa altul in ultima perioada. Rudele au spus ca cel mai mare necaz al barbatului este cel legal de fiul sau. Dar s-a adaugat si faptul ca recent a ramas fara slujba si ca s-a ales cu cazier dupa un furt.

Politistii nu au niciun dubiu cu privire la cauza mortii. Toate probele arata ca acesta s-a sinucis.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu