marime text:

Sfarsit cumplit! Imobilizat la pat, si-a urmat sotia in mormant, dupa ce a murit de foame!

Doi soti din Brasov, care au trait alaturi o viata, au ajuns sa sfarseasca impreuna, in apartamentul lor. Nu exista urme de violenta pe trupurile lor, dar cu toate astea, cazul ridica serioase semne de intrebare. Barbatul era imobilizat la pat si probabil a stat mult langa trupul fara viata al sotiei sale, fara sa poata cere ajutoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Moartea celor doi a fost descoperita de vecinii care, ingroziti de mirosul greu de pe scara, au chemat pompierii. Acestia au intrat cu forta in apartament si i-au gasit morti pe proprietari. 

Femeia, in varsta de 74 de ani, pare sa fi murit mult inaintea sotului ei. Anchetatorii estimeaza ca decesul ar fi survenit in urma cu aproximativ doua saptamani. In schimb, barbatul de 80 de ani pare sa fi sfarsit mai recent - maximum o saptamana.

Vecinii spun ca e posibil ca batrana sa fi murit de moarte buna. Dar, despre sotul ei, imobilizat la pat, banuiesc ca a fost condamnat la infometare si asta i-a adus sfarsitul.

Din casa nu lipsea nimic si nici intrarea nu fusese fortata, asa ca ipoteza unei morti violente a fost inlaturata. Totusi, faptul ca batranii au murit unul dupa altul, fara sa anunte pe nimeni, da de gandit.

Batranii nu aveau rude si nici prieteni. Nimeni nu le calca pragul, iar vecinii s-au impacientat abia cand pe scara a inceput sa miroasa urat.

Misterul va fi lamurit de medicii legisti care, dupa autopsie, vor stabili cu exactitate cauza decesului ficaruia dintre cei doi soti. Vecinii se gandesc cu groaza ca nu va avea cine sa se ocupe de inmormantarea lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu