marime text:

Sfanta contrabanda si binecuvantata spaga! Preot prins cu 37.000 de pachete de tigari!

A uitat de cele sfinte si a cazut in pacat. Un preot dintr-o comuna din Suceava a fost retinut si acuzat ca a facut contrabanda cu tigari. Mai mult, spun procurorii, parintele a incercat sa mituiasca un politist, ca sa-l lase sa introduca marfa in tara fara probleme.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand au aflat ca preotul lor a apucat-o pe cai gresite, oamenii din comuna Musenita au ramas fara grai. Pana azi ar fi
bagat mana in foc pentru barbatul de 36 de ani, pe care il credeau usa de biserica.

Numai lacomia l-a indemnat pe preot sa se apuce de contrabanda, spun localnicii, facandu-si cruce. Potrivit anchetatorilor, omul bisericii l-a contactat in mai multe randuri pe un agent de la Politia de Frontiera. I-a promis 4.000 de euro, daca il lasa sa intre in tara cu 73 de baxuri de tigari, din Ucraina.

Omul legii a raportat superiorilor totul, care l-au monitorizat atent pe paroh. Acum doua nopti, l-au surprins pe barbat in timp ce aducea marfa in tara, iar marti dimineata, la locuinta lui au gasit 37.000 de pachete de tigari.

Preotul se declara complet nevinovat, dar va fi cercetat pentru dare de mita si contrabanda.

Procurorii spun ca parintele Cristian Panzariu a prejudiciat statul cu peste 220.000 de lei.

Dupa ce a fost retinut intial pentru 24 de ore, preotul a fost pus in libertate de judecatori. Va fi cercetat in continuare, dar cel putin deocamdata, poate sluji inca in biserica.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu