marime text:

Seif cu 13.000 de lei, furat chiar de sub nasul paznicului, care dormea!

Un jaf de 13.000 de lei, dat cel mai probabil peste noapte, a fost descoperit vineri dimineata, la o firma din Constanta. Mai multi indivizi au reusit sa sparga sediul unei societati si sa fuga cu tot cu seif, pe langa paznicul care dormea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Abia dimineata, angajatii firmei si-au dat seama ca lipseste casa de bani.

Echipele de criminalisti incearca sa stabileasca imprejurarile in care s-a petrecut jaful. Pana acum se stie ca au actionat cel putin doi indivizi, dupa ce au reusit sa treaca chiar pe langa ghereta in care statea paznicul. Anchetatorii cred ca omul dormea dus, din moment ce si el a aflat tot dimineata, ca hotii au plecat cu tot cu seif.

In casa de bani erau 13.000 de lei si mai multe documente ale societatii.

Politistii nu exclud posibilitatea ca atacatorii sa fi fost chiar angajati ai firmei de distributie, mai ales ca au mers la fix. Se pare ca stiau ca seiful nu era prins in ciment, asa ca au venit pregatiti sa-l ia pe sus si sa dispara.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu