marime text:

Sefii unei clinici private din Capitala santajati pentru 300.000 de euro!

"Imi dati 300.000 de euro ca sa nu public pe Internet toate informatiile despre pacientii vostri". Asa i-a santajat un barbat pe sefii uneia dintre cele mai mari clinici private din Capitala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De teama sa nu isi piarda clientii si sa nu compromita zeci de persoane publice care se numarau printre acestia, conducerea unitatii i-a promis individului ca ii va da banii.
 
I-a anuntat insa si pe politisti si pe procurorii de la Crima Organizata.
 
Este vorba despre cea mai mare suma ceruta in urma unui santaj, in Romania.
 
Barbatul de 34 de ani lucra la departamentul IT, in cadru clinicii, insa urma sa fie dat afara. Ca sa nu plece cu mana goala s-a folosit de cunostintele sale, a intrat in sistemul informatic al clinicii si a copiat bazele de date cu informatii despre pacienti, bolile de care sufera, tratamentele pe care le urmeaza, cu alte cuvinte, informatii absolut confidentiale.
 
I-a contactat apoi pe sefi si le-a cerut 300.000 de euro ca sa nu le publice pe Internet. Acestia au anuntat insa procurorii DIICOT, care au organizat un flagrant si l-au retinut pe suspect.
 
Individul nu a actionat insa singur, ci a mai avut doi complici, printre care si sotia sa.
 
Barbatul de 34 de ani a coordonat insa totul. El a comunicat numai prin intermediul Internetului cu conducerea clinicii. Asa le-a dat toate instructiunile dupa care urmau sa-i dea suma.
 
Cei trei au fost retinuti. Au fost audiati toata noaptea la sediul DIICOT. Ei sunt acuzati de aderare la un grup infractional organizat, transfer neautorizat de date, frauda informatica si santaj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu