marime text:

Sefii politiei din Bistrita - campioni la poker! Au mutat competitia in birourile de la serviciu

Mari jucatori de poker, sefului Inspectoratului Judetean de politie Bistrita si adjunctul tau, au adus pasiunea in birourile de la serviciu si sunt acum pe cale sa-si piarda functiile. Surse din interior spun ca un control de la Bucuresti a descoperit ca ei pierdeau ore intregi la partide prelungite pe calculatoarele politiei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Corpul de control al Ministerului de Interne a facut o verificare la Politia Judeteana Bistrita, ca urmare a rezultatelor slabe ale inspectoratului. Jumatate dintre dosarele inregistrate acolo, erau nerezolvate.

La verificarea retelei informatice, reprezentantii ministerului au observat ca de pe calculatoarele aflate in birourile comandantului si adjunctului erau des accesate site-uri pe care se putea juca poker.

Sefii inspectoratului au mizat, spun surse din interiorul anchetei, zeci de mii de dolari. Cei doi spun ca nimic nu este adevarat, dar, chemati de superiori la Bucuresti pentru explicatii, si-au depus demisiile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu