marime text:

Sef SRI acuzat ca a sprijinit gruparea hotilor de utilaje agricole

Acuzatii grave pateaza uniforma unui sef din SRI si a unui politist cu influenta din judetul Alba. Amandoi au fost retinuti pentru c-ar fi sprijinit un grup bine organizat de hoti de utilaje din mai multe tari europene.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi sant banuiti ca-i anuntau pe membrii gruparii de perchezitiile si actiunile care-i vizau. Este vorba despre Seful Directiei Judetene de Informatii Alba, lt.col. Ioan Tarnu , si subcomisarul Liviu Schiau, de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate.

Acestia sprijineau o retea de peste 30 de persoane, acuzate ca ar fi furat utilaje agricole si utilaje de constructii din Franta, Italia, Olanda si Grecia. Hotii aduceau utilajele in Romania, le schimbau seriile de identificare si toate actele, apoi le vindeau rapid, la jumatate de pret. Pagubele sunt estimate la 4,5 milioane de euro.

DIICOT Hunedoara ancheteaza 24 de persoane din acest grup, in stare de arest preventiv. Ioan Tarnu si Liviu Schiau au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati Curtii de Apel Alba-Iulia, cu propunere de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu