marime text:

Scandalul permiselor luate pe spaga se muta in Capitala! Un carnet - 300 de euro!

De ce sa ne mai miram ca strazile Romaniei sunt un cosmar in care mor oameni pe capete? Peste 60 de bucuresteni ar fi obtinut permisul de conducere dand spaga, iar lista este abia la inceput. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii si politistii vorbesc despre o filiera din care fac parte cinci subofieri de la examinari si noua instructori auto. Cu totii au fost pusi sub acuzare pentru trafic de influenta, luare sau dare de mita.

Scanadalul tinde sa ia proportii si seamana cu cel de la Pitesti, oras in care numai cine nu a vrut nu si-a luat carnetul contra cost.

Cei cinci subofiteri examinatori de la Directia de Inmatriculari si Permise au fost ridicati dimineata si dusi la sediul Directiei Generale Anticoruptie. Le-au urmat in scurt timp si noua instructori auto.

Anchetatorii spun ca tinerii care doreau sa obtina carnetul fara efort ii dadeau mita celui care ii pregatea. Acesta il contacta apoi pe examinator, caruia ii revenea o parte din spaga.

Cu 300 de euro de fiecare, cel putin 60 de bucuresteni au devenit soferi cu acte in regula. Cu totii vor trebui acum sa dea explicatii in fata anchetatorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu