marime text:

Se pregateau sa plece in vacanta, insa n-au mai gasit pe nimeni la agentia de turism!

Este cu adevarat o saptamana a patimilor, pentru zeci de persoane din Constanta, care se pregateau sa plece de Paste. Au platit din vreme vacante in Grecia, Spania sau Franta, dar cand sa-si ridice biletele, n-au mai gasit pe nimeni la sediul agentiei de turism.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii sunt consternati, mai ales ca atunci cand au facut rezervarile, personalul parea foarte amabil. Spun ca s-au chinuit toata ziua sa o caute pe directoarea agentiei de turism. Au incercat pe telefon, pe net si la sediul firmei.

Un s-a trezit joi cu noaptea in cap, pregatit sa plece in Spania, la Costa del Sol. Nu s-a gandit ca va ramane doar cu imaginea din cartile postale. Si-a pregatit bagajele si s-a dus la gara, unde ar fi trebuit sa primeasca biletele de la directoarea agentiei.

Peste 100 de oameni sustin ca au fost pagubiti. Au platit pachetele de vacanta din vreme si abia asteptau sa plece.

Unii dintre cei care au ramas fara banii de excursie sunt pensionari. S-au imprumutat ca sa aiba cu ce sa plece in vacanta.

Cand si-au dat seama ca au fost inselati, oamenii s-au dus la politie.Daca va fi gasita, directoarea agentiei de turism va fi acuzata de inselaciune.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu