marime text:

Scrisoarea de adio a politistului asasin: "Ruxandra e vinovata pentru tot. Eu sunt un familist convins"

Comisarul-sef devenit criminal sadic, la Craiova, si-a pregatit gestul nebun, inclusiv cu vizite la banci si o lunga scrisoare-testament. "Fiica mea, Ruxandra, a fost vinovata pentru tot. Eu sunt un familist convins!", a notat cu multa ura fostul politist.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si-a ucis apoi sotia, si-a impuscat fata si s-a sinucis. Scene groaznice, pe care le avea in minte de cateva zile. A fost sinistra lui pedeapsa pentru ca nevasta il parasise, sustinuta de copila, vazuta de tata ca o oaie neagra.

Biletul a fost scris cu cateva ore inainte sa isi ucida sotia si sa isi impuste fiica. Desi avea doua gloante in ea, fata a reusit sa fuga in strada. In spital, de cum a deschis ochii, a intrebat de mama ei. Medicii inca nu au avut curajul sa ii spuna ca ambii parinti sunt morti.  
 
Pe linga divort, de care tot pe fiica lui o invinovatea pentru ca ii influenta sotia, era plin de reprosuri si in legatura cu viitorul tinerei. Era nemultumit ca desi a trimis-o la master in Elvetia, nu si-a gasit acolo un job. In plus, o banuia ca e consumatoare de droguri. Tanara insa reusise sa obtina un post de manager la un hotel in Germania si urma sa plece.

O prietena de-a ei a postat pe blog o disctuie avuta recent cu ea, in care ii povestea si despre certurile parintilor ei, dar si despre cum se zbate sa isi gaseacsa o slujba. "Ma zbat …cred ca am trimis 1.000 de cv-uri si mi-am facut 100 de conturi active pana acum".

Obisnuit sa detina controlul si sa aiba acasa ordine si disciplina, fostul comisar, dorea ca fiica sa nu ii iasa din cuvant. In urma cu cateva luni, fata a avut o relatie cu care tatal nu era de acord.  

Singurul aliat din familie i-a fost fiul, de 21 de ani, autist. Cu o zi inainte de crima a trecut toate conturile pe numele baiatului. "Daca mie mi se intampla ceva, vreau ca toata averea sa ramana fiului meu, Andrei", scrie in biletul de adio.

Mai exact, fostul comisar sef era asociat la un magazin de arme de vanatoare si la o firma care facea spectacole de artificii. Casa scoasa la vanzare in urma divortului, cele doua masini si un teren de aproape 10 mii de metri patrati ii vor ramane tot tanarului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu