marime text:

Schimb de vicii - un tanar de 23 de ani fura bani din conturi pentru a-i juca la cazinou

A riscat si a castigat 3 capete de acuzare. Este, pe scurt povestea unui tanar de 23 de ani, angajat la o banca din Bucuresti, care a furat 40 de mii de lei din conturile clientilor ca sa poata ramane client fidel al cazinourilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul este din Bacau si lucra din pozitia de operator la ghiseu. Sistemul de securitate al bancii - unul vulnerabil, spun politistii, ii acorda insa si acces la anumite conturi. Dependent de jocurile de noroc, tanarul a inceput sa scoata bani din conturile clientilor, 6 la numar, prin metoda cascada - prin intermediul unor acte false, lua de la unul ca sa acopere paguba facuta la altul, tocmai ca sa nu fie descoperit.

Cand au aflat ce a facut fiul lor, parintii tanarului au pus imediat cei 40 de mii de lei inapoi la banca. Oricum, banii erau asigurati, asa ca posesorii conturilor ar fi fost despagubiti. Tanarul este cercetat acum in libertate pentru delapidare, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu