marime text:

Scene de filme cu mafioti prosti, in care joaca tigani romani! VEZI cum au furat COPILUL GRESIT pentru rascumparare

La Bacau a fost posibila o incurcatura ca-n filmele cu mafioti prosti. Cativa tigani, care incercau sa recupereze niste bani, au vrut sa-l rapeasca pe baiatul datornicilor. Cand colo, ce sa vezi? Au furat copilul gresit, care mai era si neam cu ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si-au dat seamna de asta abia cand au sunat sa ceara 50.000 de lei rascumparare.

Rapitorii n-au dat dovada de prea multa inteligenta, insa au o scuza. Si ei, si copilul vizat, si cel pe care l-au luat din greseala se numesc Stanescu. Asa ca, odata ajunsi in fata gradinitei, au intrebat intr-o doara care este copilul lui Stanescu si s-au multumit cu primul raspuns.

Rapitorii il cautau, sa spunem, pe fiul lui Stanescu 1, ca sa il forteze pe tatal lui sa le dea banii. Fara sa stie, l-au luat pe baiatul lui Stanescu 2. Siguri pe ei, au sunat imediat la clanul Stanescu 1 si au dat vestea.

De la capatul celalalt al firului li s-a spus ca l-au rapit pe mostenitorul sotilor Stanescu 2. Iar dupa ce au inchis telefonul, Stanestii 1 i-au alertat pe Stanestii 2, care au anuntat, la randul lor, politia.  

Politistii au organizat un flagrant, au eliberat copilul si au pus mana pe cei patru rapitori. Ei si-ar putea petrece urmatorii 15 ani dupa gratii, iar rudele lor, care i-au trimis in "misiune", risca sa li se alature.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu