marime text:

Scandal la Cluj - etnobotanice pe bancile scolii!

Doi elevi de clasa a 8 a din Cluj si-au socat profesorii dupa ce au consumat in pauza la scoala produse etnobotanice. Li s-a facut rau imediat si au ajuns de urgenta la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi baieti au ajuns la scoala in acesta dimineata si au asistat la primele ore. Intr-o pauza insa au iesit in parcul de langa clasa lor unde s-au intalnit cu un alt coleg mai mic cu un an de la care au primit droguri. S-au intors apoi la scoala insa n-au mai apucat sa isi continue cursurile .

La un moment dat profesorul a vazut ca unul dintre ei isi pierde echilibrul si apoi a observat ca si celalalt era in aceeasi stare. I-a dus in biroul directorului unde au marturisit totul insa dupa cateva minute au cazut de pe picioare. Speriate cadrele didactice au chemat ambulanta insa odata cu ea au venit si politistii. Ei au aflat de unde proveneau drogurile si elevul de clasa a 7-a si-a recunoscut fapta si a si fost deja exmatriculat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu