marime text:

Scandal in bazar! VEZI de ce au sarit ca arsi comerciantii

Un scandal in bazarul din Suceava a fost potolit joi dimineata doar cu interventia Jandarmeriei. O actiune de control a celor de la Garda Financiara si a vamesilor a starnit proteste printre proprietarii chioscurilor luate la puricat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce s-au pomenit cu marfa confiscata si cu amenzi, comerciantii au inceput sa se planga ca masurile luate impotriva lor ar fi prea dure si, la un moment dat, au devenit violenti. Cand au vazut ca sunt la un pas sa fie luati la bataie, inspectorii au cerut ajutoare.  

Controlul a inceput la ora 10.00, cand mai multi inspectori de la vama Botosani le-au cerut comerciantilor documentele de proveninta a marfurilor.

In scurt timp, proprietarii chioscurilor au primit amenzi intre 500 si cateva mii de lei, iar unora chiar li s-a confiscat marfa.

Masurile au starnit nemultumirea multora dintre cei verificati. Dupa ce inspectorii au chemat intariri, mai mult de zece jandarmi le-au venit in ajutor. Ei au reusit cu greu sa-i tina pe functionari departe de furia oamenilor. Pana la urma, dupa mai bine de o ora de tensiuni, controlul s-a incheiat fara alte incidente.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu