marime text:

Scandal cu gloante de cauciuc si roti taiate, pentru un loc de parcare!

Un barbat a tras mai multe focuri cu un pistol cu gloante de cauciuc, vineri seara, la Calarasi, suparat ca vecinul sau ii ocupase locul de parcare, iar dupa ce l-a amenintat pe acesta i-a taiat cu un cutit doua dintre rotile masinii, in urma conflictului cei doi barbati fiind dusi la Politie.
Scandal cu gloante de cauciuc si roti taiate, pentru un loc de parcare!

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Calarasi, Politia a fost sesizata, vineri seara, in jurul orei 21.00, ca pe o strada din municipiul Calarasi are loc un scandal legat de un loc de parcere.

Scandalul a izbucnit intre doi barbati, unul dintre ei reprosandu-i celuilalt ca i-a ocupat abuziv locul de parcare. Dupa mai multe schimburi de replici, barbatul care a sustinut ca i-a fost ocupat locul de parcare a scos un pistol cu gloante de cauciuc si a tras mai multe focuri in aer. Ulterior, el a taiat cu un cutit doua roti ale masinii vecinului sau.

Cei doi barbati au fost dusi la Politie pentru audieri, iar in acest caz se fac cercetari pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere si folosirea in locuri publice a unui cutit, potrivit comisarului-sef Nelu Paraschiv de la Politia Judeteana Calarasi.

Barbatul care a folosit arma este inginer la o societate comerciala din Calarasi, iar celalalt este antrenor de fotbal la nivel de juniori la un club privat din oras.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu