marime text:

Scandal de proportii! Interopul Coco Paun a incercat sa scoata in strada o familie de tigani

Scandal ca la usa cortului, marti la pranz, in cartierul Meteor din Targu Jiu. Un fost lider al lumii interlope a incercat sa scoata in strada o familie de romi pe care a imprumutat-o cu 125 de milioane de lei in urma cu zece ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Revoltati, oamenii spun ca au platit datoria, plus o dobanda consistenta si s-au opus din rasputeri evacuarii. Jandarmii au stat cu ochii pe cele doua tabere de teama ca lucrurile sa nu degenereze.

Palatul in care locuieste familia de romi a fost ridicat in anii '90 si pus gaj pentru un imprumut luat de la Coco Paun. Oamenii sustin ca i-au inapoiat intreaga suma imprumutata cu varf si indesat. Mai mult, cele doua parti s-au dat reciproc in judecata si au pe rol mai multe procese.

In cele din urma, instanta le-a dat castig de cauza romilor intr-unul din dosare. Acestia nu au mai asteptat executorul judecatoresc si s-au pus singuri in posesie, inainte de Revelion. La randul lui, Coco Paun a spus ca in urmatoarele zile se va instala in casa care sustine ca-i apartine pe drept.

Deocamdata, spiritele incinse au fost linistite de politisti si jandarmi, care monitorizeaza indeaproape scandalul mai cu seama ca, in trecut, Coco Paun a mai fost implicat intr-o bataie cu sabii in centrul orasului Targu. Jiu.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu