marime text:

Sapte persoane ranite, in urma unui accident in lant cu autobuze

Accident in lant luni dupa amiaza la Galati. Sapte persoane au fost ranite cand doua autobuze si un microbuz s-au ciocnit pe rand, dupa ce primul dintre ele s-a oprit brusc la comanda soferului care voia sa evite o alta masina. Distanta mica dintre autoturisme le-a facut sa se izbeasca intre ele ca popicele.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dintre cele sapte persoane ranite doar doua au avut nevoie de internare.

Politistii spun ca accidentul s-a petrecut pentru ca cel de-al doilea autobuz, precum si microbuzul care il urma, nu se aflau la suficienta distanta de primul autoturism.

Anchetatorii sustin ca cei doi soferi pot fi acuzati de vatamare corporala, dar acest lucru se va stabili exact in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale de care vor avea nevoie cei doi raniti.

Atat ei cat si ceilati cinci pasageri care au avut de suferit in urma acestui accident, se aflau in autobuzul prins la mijloc in aceasta coliziune.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu