marime text:

Sange inainte de Dinamo-Steaua! Barbat in stare grava - a primit o sticla in cap!

Incidente sangeroase, produse inainte de marele derby Dinamo-Steaua. Clientul unui fast-food din Calea Floreasca este in stare grava, dupa ce patru suporteri dinamovisti i-au dat cu o sticla in cap. Omul era deranjat de galagia pe care o faceau microbistii si le-a atras atentia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Unul dintre liderii galeriei echipei Dinamo Bucuresti, Elias Bucurica, a fost retinut, duminica, de Jandarmerie, în urma unei altercatii care a avut loc pe strada Barbu Vacarescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru.

"Elias Bucurica, unul dintre liderii galeriei echipei Dinamo, a fost retinut de catre Jandarmerie si va fi condus la o sectie de Politie unde va fi audiat în urma unei altercatii care a avut loc pe strada Barbu Vacarescu între doua factiuni ale galeriei dinamoviste. Elias Bucurica avea interdictie de a intra pe stadion, dar a fost retinut pentru incidentul petrecut în afara arenei", a spus Militaru.

Cei patru agresori sunt cautati de politie.

Acesta nu a fost singurul incident inaintea meciului. 15 suporterii dinamovisti au ajuns la politie, dupa ce au spart geamul unui autobuz pe de pe lina lui 123. Fanii s-au luat la imbranceala in autobuz , iar doi dintre ei au spart un geam.
Soferul autobuzului s-a dus cu ei direct la Sectia 13 Politie. Doi dintre ei au acum dosar penal, pentru distrugere.

Pentru meciul considerat cu grad ridicat de risc privind securitatea, au fost mobilizate si forte impresionate ale Politiei si Jandarmeriei. Autoritatile incearca sa-i monitorizeze pe suporteri si vor supraveghea deplasarea stelistilor pana in Stefan cel Mare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu