marime text:

UPDATE: Pistolarul cu bile din Galati a fost prins

Atac neasteptat joi dimineata la un magazin din Galati. Proprietarul si una dintre vanzatoare s-au trezit sub un asalt de bile de plastic, trase cu pistolul dintr-o masina aflata in mers. Barbatul a fost si atins de unul dintre proiectile, din fericire, unul inofensiv.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Tanarul din Galati care a tras, joi, cu un pistol cu bile de plastic asupra unui grup de persoane care traversau o strada, in timp ce el se afla intr-o masina oprita la un semafor, a fost retinut pentru 24 de ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Tanarul care a tras cu un pistol folosit in jocurile de airsoft asupra unui grup de persoane a fost retinut pentru 24 de ore pe baza de ordononanta, fiind acuzat de port fara drept de arma alba, lovire si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea grava a ordinii si linistii publice si urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva", a declarat, joi seara, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Stefan Gohoreanu.

Patronul magazinului de vanatoare si pescuit povesteste ca se afla la usa, cand a simtit o usturime in zona abdomenului.

Imediat si-a dat seama ca l-a lovit ceva si i-a vazut pe tinerii care trageau cu pistolul cu bile de plastic din interiorul masinii. Barbatul s-a apropiat in fuga de autoturism si, in acel moment, soferul a demarat in tromba, a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a reusit sa fuga.

Politistii si jandarmii au identificat in scurt timp masina si pe doi dintre tinerii dinauntru. Ceilalti doi au reusit sa fuga. Indivizii pot fi acuzati de ultraj contra bunelor moravuri.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu