marime text:

S-au inteles sa-i fure banii celei care i-a angajat sa-i renoveze apartamentul, insa doar unul a dat lovitura!

O femeie din Braila a platit cu varf si indesat lucrarile de renovare din apartamentul sau, dupa ce asa-zisii meseriasi au rascolit casa si i-au gasit economile. Proprietara si-a dat seama ca a fost pradata, abia cand muncitorii nu si-au mai facut aparitia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand a controlat locul in care isi tinea banii si-a dat seama ca lipseau 2.600 de euro si 2.300 de lei.

Femeia in varsta de 67 de ani s-a intors de aproape trei saptamani din strainatate, unde a muncit tocmai ca sa adune bani pentru repararea casei parintesti. Nu a vrut sa angajeze o firma specializata, care ar fi costat-o mai mult, asa ca s-a interesat pe la cunostinte de muncitori din Braila.

Pentru cateva sute de lei, trei barbati s-au angajat ca ii vor  zugravi camerele, vor face niste reparatii exterioare si ii vor construi si un nou gard. Dupa ce au dat de cateva ori cu bidineaua, au profitat de absenta proprietarei si i-au scotocit prin casa. Apoi unul dintre ei, care a gasit probabil banii, le-a spus colegilor sai ca merge dupa tigari, dar nu s-a mai intors. A doua zi, nici ei n-au mai venit la lucru.

Anuntati de disparitia banilor, politistii au reusit sa-i gaseasca pe cei trei muncitori si pe unul dintre ei l-au informat ca e cercetat pentru furt.

Barbatul suspectat de furt a negat ca ar fi pus mana pe bani, dar daca va fi gasit vinovat, risca sa nu se poata bucura de ei oricum, pentru ca va ajunge la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu