marime text:

S-a inchis dosarul "Miorita", dupa un an de la teribila crima

Dosarul "Miorita" in care politistii din Dolj ii cautatu pe cei care au luat viata unui cioban a fost inchis astazi. In urma cu un an, trei barbati au vrut sa-i fure omului oile de la stana, dar cand ciobanul i-a surprins l-au omorat. Abia acum politistii au ajuns la ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imediat dupa ce au luat viata ciobanului, criminalii s-au facut nevazuti cu 84 de oi. De frica sa nu-i gaseasca politia, au scapat repede de mioare si le-au vandut cu patru mii de lei, intr-un targ de animale.

Au gasit din intamplare, la o distanta de cateva sute de metri de locul in care a fost omorat ciobanul, un miel ratacit si asa si-au dat seama incotro fusese manata turma.In prima localitate in care au ajuns au stat de vorba cu mai multi negustori de animale. Unul dintre ei a recunoscut ca a cumparat mai multe oi desi stia ca fusesera furate de la o stana.

Omul le-a descris politistilor cum arata persoana de la care a luat oile. De-abia acum, dupa un an, au reusit anchetatorii sa-i incatuseze pe suspecti. Pusi in fata probelor cei trei barbati si-au recunoscut vina. Pentru omor deosebit de grav, tainuire si furt, acestia vor ajunge la inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu