marime text:

S-a gandit sa le usureze munca politistilor: un hot si-a pierdut BULETINUL in casa de unde a furat!

Un barbat de 21 de ani, din comuna valceana Prundeni, este cercetat dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, a intrat intr-o locuinta de unde a furat bunuri in valoare de 700 de lei, acesta fiind gasit de politisti intrucat si-a pierdut cartea de identitate la locul faptei.
S-a gandit sa le usureze munca politistilor: un hot si-a pierdut BULETINUL in casa de unde a furat!

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, subcomisar Emilian Musulete, un barbat le-a reclamat politistilor din Dragasani ca o persoana necunoscuta a intrat in apartament si i-a furat mai multe bunuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au gasit actul de identitate al hotului.

"Desi pare greu de crezut, s-a intamplat in Dragasani. Autorul furtului din locuinta a usurat munca oamenilor legii, dupa ce si-a pierdut un document de identitate in locuinta pe care tocmai o jefuise. Practic, cu ocazia cercetarii locului faptei, politistii au identificat, in apartament, o carte de identitate, apartinand lui Cristian G., de 21 de ani, din comuna Prundeni. in urma investigatiilor a rezultat ca partea vatamata si autorul se cunosteau, partea vatamata avand o proprietate si in comuna Prundeni", a spus Emilian Musulete.

Potrivit sursei citate, cei doi se intalnisera cu o zi inainte in municipiu, hotul reusind sa-l convinga pe proprietarul locuintei sa il duca la el acasa, unde autorul furtului a deschis sistemul de inchidere a geamului de la baie.

"Acesta a revenit, in cursul noptii la apartament, stiind ca proprietarul era plecat si, prin escaladare, a intrat in apartament pe fereastra de la baie, pe care o lasase deschisa si a furat bunuri in valoare de 700 de lei", a mai spus Musulete.

Acesta a precizat ca pe parcursul anchetei Cristian G. si-a recunoscut fapta, spunand ca si-a pierdut cartea de identitate intrucat in momentul comiterii furtului s-a aflat in stare de ebrietate.

Politistii au reusit sa recupereze o parte din bunurile furate, care au fost returnate proprietarului.

Tanarul este cercetat in libertate pentru furt calificat, a mentionat Musulete.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu