marime text:

S-a dezbracat complet si s-a urcat pe bloc ca sa spuna ca s-a saturat de Romania

Un sibian de 27 de ani este Spiderman de Romania. A devenit celebru in oras, dupa numarul pe care l-a oferit duminica seara trecatorilor, cand a urcat pe un bloc si a anuntat ca se va arunca de acolo. A strigat in gura mare ca s-a saturat de traiul greu din Romania si ca sa fie si mai convingator, tanarul s-a dezbracat complet si a lansat spre strada un bombardament cu tigle.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trecatorii s-au uitat o vreme la tanarul care topaia pe acoperisul blocului, apoi au sunat la 112. La cateva minute, doua detasamente de la ISU montau la baza cladirii o saltea pneumatica, in caz ca tanarul s-ar fi aruncat in gol. Un psiholog al Politiei incerca in acest timp sa-l convinga sa coboare.

Dupa o ora de discutii, tanarul a consimtit sa fumeze o tigara oferita de negociator.

Au mai trecut doua ore si aproape de miezul noptii sibianul a acceptat sa coboare cu o macara trimisa de Serivciul de Protectie Civila. Cand a ajuns pe pamant, era zimbitor, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. A fost urcat in ambulanta si a fost dus la spital, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Isprava de duminica noapte l-ar putea costa pe nemultumit pana la 1.000 de lei, amenda pentru tulburarea linistii publice.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu