marime text:

S-a aruncat sub rotile trenului, dupa o cearta cu parintii! Care crezi ca a fost motivul?

Dojenit de parinti pentru notele proaste si absentele numeroase din catalog, un adolescent de 17 ani din judetul Sibiu a ajuns sa se omoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Joi dimineata a fost gasit fara suflare, chiar langa linia ferata, la cateva sute de metri de liceul din Copsa Mica, la care invata.

Cornel era elev in clasa a 11-a la Liceul "Nicolae Teclu" si miercuri diriginta i-a spus sa-si cheme parintii la scoala pentru a le prezenta situatia lui. Cand a ajuns acasa, baiatul si-a avertizat parintii la ce trebuie sa se astepte cand vor discuta cu diriginta.

Oamenii au luat foc cand au auzit ca baiatul lor este la un pas de exmatriculare din cauza numarului mare de absente. L-au certat si i-au spus sa-si bage mintile in cap, dar nu s-au gandit niciun moment ca il vor speria de moarte.

Joi, Cornel s-a dus ca de obicei la scoala, insa a stat doar la prima ora, cea de geografie. In pauza a sarit gardul liceului si s-a indreptat catre linia ferata. De la distanta, chiar seful SMURD-ului din Copsa Mica l-a vazut pe baiat spulberat de tren.

Parintii adolescentului au ajuns intr-un suflet acolo.

Ingenunchiati de durere, parintii lui Cornel au ramas acum doar cu fiica lor, dar e greu de crezut ca isi vor reveni vreodata complet dupa pierderea baiatului.
 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu