marime text:

Romanii isi vand copiii pentru 15.000 de euro. Minorii, gata sa faca orice, pentru 300 de lei! CAMERA ASCUNSA

"Pentru 300 de lei, fac orice!". Este replica unui adolescent care a acceptat, fara sa stea pe ganduri, propunerea unui necunoscut sa fie actor intr-un film ce se realizeaza peste granita. Un scenariu identic cu cel aplicat de racolatorii de victime pentru relatii intime.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Probabil ca asa au cazut prada retelelor de traficanti si sutele de copii romani din dosarele politiei.

Rita, caci asa o cheama pe femeia care sta cu copilul la piept, a acceptat propunerea unor necunoscuti ce au abordat-o pe strada sa negocieze vanzarea copilului. Se intampla in Bucuresti, in zona Garii de Nord. Sotul ei cere prima oara 100.000 de euro. Nu glumeste.

In aceeasi zona, o alta negociere - de data aceasta tinta sunt adolescentii. Li se propune o deplasare in strainatate, sa joace intr-un film cu buget redus. Unul are 16 ani, celalalt 12.

In ambele cazuri, se putea merge pana la capat. Exact asa se desfasoara lucrurile in cazul traficului de persoane. In Romania, varsta celor racolati a scazut de la 22, la maximum 17 ani.

Destinatii frecvente pentru retele de traficanti de minori sunt Italia, Spania, Germania, Franta, Olanda, Austria si Grecia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu